Notice: Undefined index: industrial in /home/u331733/magazin-filtre.md/html/catalog/controller/blog/article.php on line 24 CUM ALEGI CEL MAI BUN DOZATOR DE APA?

CUM ALEGI CEL MAI BUN DOZATOR DE APA?Sortimentul de coolere și purificatoare este destul de larg, de aceea alegerea modelului potrivit anume pentru oficiul sau locuința Dvs poate solicita o anumită perioadă de timp. Cea mai simplă și mai rapidă soluție este să obțineți consultația unui specialist calificat care, folosindu-și experiența bogată de muncă și cunoștințele în domeniu, Vă va ajuta să alegeți, simplu și rapid, varianta optimă ca preț și calitate. 

Compania FILTRE.MD este reprezentantul oficial al liniei de coolere și purificatoare profesionale DAFI. Colaborând cu numeroase uzine, care sunt lideri mondiali în producerea coolerelor și purificatoarelor, compania FILTRE.MD a elaborat o linie optimă de modele, care, pe lângă faptul că satisfac diversele necesități ale clienților, dispun și de calitate înaltă la un preț destul de accesibil.  

Puteți alege un cooler și fără ajutorul consultantului. Comanda poate fi efectuată pe MAGAZIN-FILTRE.MD și, deja mâine, veți primi coolerul Dvs, cu livrare la adresa indicată în solicitare. 

Prin urmare, ce tipuri de coolere și purificatoare există și cum să Vă orientați într-un sortiment atât de mare de modele? 

Totul este destul de simplu! Există doar câteva categorii, pe care, cunoscându-le, Vă veți decide rapid în privința tipului de cooler sau purificator de care aveți nevoie. Alegând categoria, va trebui să Vă decideți în privința modelului concret. În acest caz, Vă puteți orienta deja după preț sau, de exemplu, după opțiunile suplimentare cu care este dotat un model sau altul de cooler sau purificator. 

Toate coolerele și purificatoarele se împart în 6 categorii principial diferite.

1) Cooler de masă cu umplere 

Dacă aveți un oficiu sau o locuință de mici dimensiuni, se recomandă utilizarea unui cooler de masă, care încălzește și răcește apa, ocupând, totodată, un spațiu destul de restrâns. Un astfel de cooler se amplasează pe blatul mesei și nu necesită conectarea la apeduct. 

2) Cooler de podea cu umplere 

Coolerul de podea este comod în utilizare. Are un design modern și laconic. Există modele cu protecție suplimentară, acestea fiind foarte comode pentru folosirea lor în încăperea unde sunt copii mici. Unele modele sunt dotate cu dulap incorporabil, astfel că apare posibilitatea suplimentară de păstrare a băuturilor, ceaiului sau cafelei. Modelele respective nu necesită conectarea la apeduct. Se folosesc împreună cu butelia de apă. 

3) Cooler compresiv de podea 

Coolerul compresiv este destinat răcirii și încălzirii unei cantități mari de apă în apartamente sau oficii cu o suprafață sporită. Modelele în cauză sunt dotate, de regulă, cu un refrigerator cu volumul de 20 de litri, utilizat pentru răcirea băuturilor sau fructelor. Modelele respective nu necesită conectarea la apeduct. Se folosesc împreună cu butelia de apă.   

4) Purificator fără purificarea apei (dotat cu sistem POU)

Purificatorul POU reprezintă una dintre cele mai moderne și mai tehnologizate soluții de aprovizionare cu apă fierbinte și rece filtrată în oficiu sau în apartament. Purificatorul de tipul respectiv necesită conectarea la apeduct. Purificatorul este dotat cu sistemul special POU pentru încălzirea, răcirea și distribuirea apei din apeductul magistral. Se utilizează după curățarea apei. Dacă în apartamentul sau în oficiul Dvs există filtre pentru apă, care curăță apa, atunci după acestea poate fi conectat un astfel de purificator.  

Montând purificatorul POU, Veți avea acces permanent la apă rece și fierbinte purificată. Este o soluție modernă, practică și, cel mai important, economică pentru oficiu, apartament sau casă. Nu Veți mai avea nevoie de cooler pentru apă, de comandă a buteliilor cu apă, de montarea buteliilor în cooler – toate problemele cu apa vor fi soluționate de acum încolo. În rezultat, beneficiați mereu de apă proaspătă filtrată, economisind, totodată, timp și bani!


5) Purificator cu purificare ultrasubțire a apei 

Purificatorul de podea este dotat cu un sistem special, înalt tehnologizat, ultrasubțire de purificare a apei. Acesta nu este altceva decât un aparat de încălzire, răcire, filtrare și distribuire a apei din apeductul magistral. Veți putea turna din el apă fierbinte pentru prepararea ceaiului sau apă rece – pentru consum curent. 

Un astfel de sistem dispune de foarte multe avantaje. În primul rând, se exclude necesitatea procurării apei îmbuteliate, deoarece coolerul însuși este conectat la apeduct. Acest lucru Vă permite nu doar economisirea timpului, ci și a banilor. În al doilea rând, nu este necesară rezervarea unui loc special pentru sistemul de purificare a apei, fiindcă sistemul de sistemul de purificare a apei este prevăzut deja în interiorul modelului respectiv de purificator. Purificatorul filtrează, încălzește și răcește apa în mod independent. Singurul lucru care Vă rămâne de făcut este să Vă delectați cu utilizarea acestui sistem de înaltă tehnologie. Modelul respectiv de purificator necesită deservire (înlocuirea cartușelor filtrante) o dată timp de 4-6 luni, în dependență de cantitatea de apă consumată. 

6) Purificatoare cu osmoză inversă 

Purificatorul compresiv, cu sistem de osmoză inversă reprezintă un sistem ultramodern de filtrare, răcire și încălzire a apei de la robinet. Filtrarea pe patru nivele cu osmoză inversă asigură calitatea extrem de înaltă a apei, ale cărei gust și calități organoleptice pot fi comparate cu apa curată cristalină dintr-un izvor montan. Grație cartușului cu membrană cu osmoză inversă, care se află în interiorul purificatorului, apa se filtrează nu doar de impuritățile mecanice, ci și de sărurile dure. O asemenea apă devine moale și plăcută la gust. Se va modifica și gustul ceaiului sau al cafelei, preparate cu apa din modelul de purificator respectiv. Este vorba despre un nivel calitativ nou în filitrarea, răcirea și încălzirea apei. Sistemul necesită conectarea la apeduct și deservirea la timp (o dată timp de 4-6 luni, în dependență de cantitatea de apă consumată). 

Dacă mai aveți întrebări, compania FILTRE.MD, reprezentantul oficial al coolerelor și purificatoarelor DAFI, este gata să Vă pună la dispoziție, cu bucurie, serviciile unor colaboratori calificați în alegerea și montarea unui cooler sau purificator în locuința sau oficiul Dvs.  

Vom fi bucuroși să vă ajutăm!