Metodele Preconcepute

METODELE PRECONCEPUTE

Afara numeroaselor branduri internationale si produsului propriu, compania FILTRE.MD dispune de sectia industriala a filtrelor de apa. Inginerii acestui  camp de activitate dezvolta proiecte ce au ca obiect apartamentele mari, casele extravilane, diferite regiuni ale Moldovei, inclusiv intreprinderile industriale, spatii de alimentare publica, cafenele, baruri si restaurante.  Puteți face cunoștință cu exemple foto ale mai multor instalații noastre în secțiunea LUCRARILE NOASTRE.

Cercetarile continue privind calitatea apei in R. Modova, ridica in calea companiei FILTRE.MD noi sarcini si noi scopuri. Este cunoscut ca compozitia si calitatea apei depind de regiune si se deosebesc considerabil de compozitia apei de peste hotare. Din pacate, apa in unele regiuni ale Moldovei indica duritate ridicata, continut de fier, sulfura de hidrogen, amoniu, nitrati si alte impuritati daunatoare. Si cu parere de rau, nu s-a inventat inca un filtru universal de apa, care ar putea sa cuprinda in spectrul sau toate cerintele impuse. Pentru epurarea apei cu continut grav de substante straine este necesara abordarea per ansamblu, indicand clar o metoda intocmita din timp, care sa aiba in compozitia sa cateva filtre, capabile sa asigure calitate etapelor necesare de epurare. 

Cercetarile numeroase si experienta, sortimentul mare de echipamente si posedarea de compartiment propriu de montare, a asigurat o platforma perfecta, pentru elaborarea unui sir de metode preconcepute de purificare a apei. Metodele preconcepute vizeaza inlaturarea problemelor de orice dificultate privind poluarea apei si ofera nu numai eficacitate inalta ci si preturi avantajoase.

Exclusivitatea metodelor preconcepute prezente se datoreaza selectionarii profesioniste a echipamentelor, precum si  flexibilitatii in pret, dar si pozitia ca una si aceeasi solutie ofera mai multe oportunitati, in functie de brandul utilajelor. Eficienta functionarii metodei preconcepute este garantata, cheia fiind utilizarea lor numeroasa si in cadrul multor obiecte, care indica aceeasi parametri de pornire si de locatie. Important, de mentionat, si gradul inalt de consolidare si de operativitate a executarii metodei preconcepute. Noi va economisim nu numai banii, dar si timpul Dvoastra!

Comenzile privind metodele preconcepute sau consultatiile cu privire la echipament industrial se receptioneaza la nr de tel.: + 373 798 777 06.