INTREBARI FRECVENTE

Experienta multianuala in domeniul deservirii clientilor, precum si comunicarea zilnica cu consumatorii in centrele de comert ale companiei FITRE.MD in Moldova, a dus la acumularea experientei si cunostintelor fara precedent in domeniul filtrarii apei. Colaboratorii retelei de comert al FILTRE.MD, fiind in contact permanent cu consumatorul, depisteaza rapid orice necesitate a acestuia. Stocarea si structurarea acestor informatii a condus la aparitia noii rubrici "INTREBARI FRECVENTE". Noi dorim sa realizam un cadru de procurare a filtrului rapid si maxim confortabil. Speram ca odata cu aceasta rubrica veti fi asigurat placut si rapid cu raspunsurile la intrebarile Dvoastra. In cazul in care, in aceasta colonita publicata, intrebarea aparuta nu se regaseste, aveti oprtunitatea sa accesati tasta conexiunea inversa, in josul paginii, pentru a adresa intrebarea. Responsabilii va vor oferi raspunsul in termen scurt si format accesibil.

Sortimentul companiei FILTRE.MD este variat si complex. Conceptul multibrand al companiei permite desfacerea magazinelor de filtre de apa, in care se afla atit cele mai cautate marci din Moldova, cit si a altor tari din lume. In gama oferita se regasesc filtele pentru apa produse de asa companii ca: ATLAS FILTRU, AQUAFILTER, BRITA, BWT, BARIER, GHEIZER, AQUAPHOR, CISTAIA LINIA, DAFI, HOFF. Pe langa aceasta, compania FILTRE.MD aduce pe piata filtre autohtone de apa ale marcilor FITO FILTER si  APA NOUA. Sirul de modele se evidentiaza nu numai prin utilizarea compozitiei unice patentate si a tehnologiilor inovative de cercetare si stiinta, dar mai ales prin faptul ca sunt perfect adaptate anume apei din Moldova. Conceptul compozitiei  a toate elementele de schimb si a cantitatii ingredientelor este realizat conform calitatii si continutului apei autohtone. Acest fapt ridica eficacitatea filtrelor, in acelasi timp bucurand cu raportul calitate-pret.

 Coform categoriilor filtrele noastre de apa sunt gradete in :

·             Filtre - ulcior (fitru - cana);

·             Filtre de masa;

·             Filtre stationare de flux continuu (filtre sub chiuveta cu robinet separat);

·             Filtre stationare cu sistem de osmoza inversa;

·             Filtre de epurare preliminara;

·             Filtre pentru toata locuinta (magistrale, sistemice (de complex, de ansamblu));

·             Filtre de dus;

·             Filtre pentru masinile de spalat, boilere si cazane (polifosfatice, tehnice, sanitare)

·             Filtrele de apa pentru spatiile locative, intreprinderilor industriuale, cafenelelor, barurilor, restaurante;

·             Elementele de schimb pentru filtrele de apa in sortiment.

 

Se practica complectatia sistemului de filtare a apei conform datelor de laborator, prezentate de client.

Consultatii specializate si comanda de filtre se ofera la nr de contact +373 798 77704 sau completind formularul de conexiune inversa (legatura inversa). Iar managerul nostru va va contacta drept raspuns.


NU exista! Filtrul este ales in functie de necesitatea clientului, tipul dorit de filtrare si a rezultatului dorit. Premergator alegerii se ia in calcul neaparat calitatea apei de intrare. Apa difera de la o regiune la alta si poate fi de o duritate excesiva sau cu un continut de impuritati nocive: clor, sulf, impuritati mecanice, fier etc. Astfel de cazuri necesita analize profunde impreuna cu consultatia inginerului companiei FILTRE.MD, deoarece, sistemul de purificare de acest gen necesita abordari individuale.

Existenta unui  filtru universal de purificare a apei atat pentru locuinte cat si pentru casa reprezinta, la fel, o problema. Dar, pentru astfel de solicitari este intocmit catalogul solutiilor complexe preformate pentru anumite solutionari de asanare a apei in apartamente, case particulare cu cele mai frecvent intalnite dificultati ale filtrarii. Intocmite de inginerii companiei FILTRE.MD abordarea in ansamblu ofera solutii a  99% din problemele ce tin de purificare nu numai a a apei de consum de la bucataria Dvoastra, dar si a apei centralizate ce se utilizeaza pentru prepararea mancarii, spalarea hainelor, primirea baii, udarea plantelor si alte necesitati casnice.

pag. 4.

Consultatii specializate si comanda de filtre se ofera la nr de contact +373 798 77704 sau completind formularul de conexiune inversa (legatura inversata, contactare reversibila). Iar managerul nostru va va contacta drept raspuns.    


Filtru de flux continuu este destinat apei potabile, existenta in care a a unor elemente este ori nedorita, ori depaseste limitele maxim admise. Acesta are scopul de a perfectiona compozitia si calitatea olfactiva a apei centralizate.

Osmoza inversa - este filtrarea la nivel molecular, ce elimina din apa 99.8% din impuritatile posibile, ca rezultat obtinand nu o apa destilata, ci filtrata cel mai apropiat de nivelul de continut de saruri de duritate a acesteia. Deaceea, osmozele inverse de categorie superioara se suplinesc cu diverse mineralizatoare pentru a satura apa cu microelementele necesare.

Tehnologiile sistemelor de osmoza inversa necesita conexiunea la canalizare si include pierderi in functie de apa de intrare, in mediu la 1 litru apa filtrata, reziuaza in canalizare 3 litri de apa. Avand in calcul, ca o familie de 4 oameni consuma in mediu 250-300 l de apa potabila, pierderea de apa constitue 700 litri. Aproximativ 1 cub de apa, care la noi in tara costa 12 lei.

Consultatii specializate si comanda de filtre se ofera la nr de contact +373 798 77704 sau completind formularul de conexiune inversa (legatura inversata, contactare reversibila). Iar managerul nostru va va contacta drept raspuns.


Un filtru bun trebuie sa contina 3 etape de filtrare.

a)  Curatarea mecanica a apei;

b) Dedurizarea apei;

c) Absorbtia apei cu sorbent argintat.

Cu cat mai multe etape de curatare a apei si volumului masei de filtrare cuprinde procesul, cum atat mai inalte sunt rezultatele si mai mici costurule 1 litru de apa.

Orice model de filtru este completat cu cartuse, care au o durata si rezerva de utilizare a fiecaruia si,r espectiv, pretul corespunzator.

Spre exemplu, prezentam calculul pentru anumite filtre, pentru a vizualiza sinecostul 1 litru de apa pura in functie de filtru folosit:

Tip Filtru

 

Numele Filtrului

 

Pretul cartusului

 

Rezerva cartusului

 

Sinecostul 1 l de apa filtrata

Filtru-cana

FF Platinum

95 lei

300 l

0,31 lei

Filtru-cana

Барьер Гранд

110 lei

350 l

0,31 lei

Filtru-cana

Brita Marella XL

170 lei

150 l

1,13 lei

Filtru sub chiuveta

FF-4

580 lei

6000 l

0,10 lei

Filtru sub chiuveta

Барьер Профи HARD

650 lei

6000 l

0,11 lei

Filtru sub chiuveta cu osmoza inversa

FF-Osmos AN5

920 lei

12000 l

0,07 lei

Вода бутилированная

 

18 lei

6 l

3,05 lei

 

Consultatii specializate si comanda de filtre se ofera la nr de contact +373 798 77704 sau completind formularul de conexiune inversa (legatura inversata, contactare reversibila). Iar managerul nostru va va contacta drept raspuns.


Orice filtru produs contine etapele mecanice, chimice, biologice de purificare. Produsele companei Fito Filter, excluzand filtrarea apei ii reda calitatea, datorita compozitiei sorbentilor cu continut mixat patentat.

Astfel,  in lista filtrelor cu sunghit FITO FILTER - este utilizat mineralul sunghit unic, care reprezinta un element de culoare neagra, asemanator carbunelui. Gratie structurii sale moleculare, acesta poseda calitati de sorbent, purificand suplimentar apa. De mentionat, ca sunghitul satureaza apa cu microelemnte benefice (fullereni) ceea ce ridica indicii nu numai de curatare dar si de calitate a apei.  Datorita proprietatilor fortificata cu sunghit - are actiune benefica crescand imunitatea, imbunatatind functionarea tractului gastro-intestinal.

Filtrele de apa bactericide  FITO FILTER seria Sanic la fel se deosebesc de alte filtre , nu numai purificand apa, dar si conferind apei calitati bactericide. Utilizarea tehnologiei moderne MICROBAN, datorita careia nu numai cartusele de schimb dar si vasele filtrului contin Argint, oferind protectie suplimentara si conferind apei puritate si prospetime.

De mentionat, o solutie moderna in domeniul filtrarii apei nu numai in tara noastra, dar si in lume, o reprezinta filtarea si alcalinizarea apei. Gama exclusiva a filtrelor de apa PHITOFILTERS Ph+  purifica apa nu numai de diverse amestecuri si microorganizme patogene, dar o si alcalinizeaza. Acum puteti procura oricare dintre fiultrele de ionizare si alcalinizare din seria pH+, incepand cu filtrele-ulcior cu mineralizator si finalizand cu sistemul de alcalinizare cu osmoza inversa FF OSMOS 8 pH+, care se instaleaza chiar sub chiuveta  bucatariei Dvoastra. 

Consultatii specializate si comanda de filtre se ofera la nr de contact +373 798 77704 sau completind formularul de contactare reversibila. Iar managerul nostru va va contacta drept raspuns.


Lista unica prezentata de filtre PHYTOFILTERS pH+ nu numai indeprateaza impuritatile dar are o  actiune benefica asupra calitatii gustative aferente. Posedand un pH nu mai mic de 8, iar in mediu acest indice este de 9.5.

Care este beneficiul pH ridicat asupra organismului? El duce la neutralizarea si eliminarea de reziduuri oxidante - una din cele mai mari calitati ale apei alcalinizate.

Apa alcalinizata  prezinta si calitati antioxidante. Aceasta ajuta la neutralizarea radicalilor liberi, care este cauza principala a accelerarii procesului de imbatrinire.

Cartusele de schimb ale filtrelor contin ametecul unic de PHYTOMIX, ceea ce creste saturatia apei cu pH+ (alcalinizarea)., Mg+ (saturatia cu magneziu), PRO (potentialul de restabilire la oxigenare).

Tehnologia specializata a PHYTO FITERS creste calitatea apei centralizate, redand gustul si placerea de a o consuma la prepararea mancarurilor calde si reci. Alcalinizarea si saturarea cu magneziu are actiune benefica asupra organismului uman, conducand la eliminarea toxinelor, marind tonusul vital.

In consecinta, va bucurati de apa alcalinizata, care este buna pentru toata familia Dvoastra. Apa potabila alcalinizata - reprezinta, probabil, cel mai simplu lucru de realizat pentru fiecare pentru a restabili si pastra sanatatea.

Pretul acestor filtre este acum accesibila pentru orice consumator, ceea ce face ca procurarea filtrului cu alcalinizare sa devina o investitie foarte buna in sanatate, considerabil marind calitatea vietii Dvoastra.

Consultatii specializate si comanda de filtre se ofera la nr de contact +373 798 77704 sau completind formularul de conexiune inversa (legatura inversata, contactare reversibila). Iar managerul nostru va va contacta drept raspuns.


Filtrul-cana este cel mai uzual fitru, pentru ridicarea calitatii apei urbane centralizate. Cartusul lui este compus din sorbentul filtrant. De obicei, acesta fiind facut din carbune activat de cocos prelucrat cu Argint (functie bacteriostatica), care imbunatateste calitatile gustative elimminand clorul, mirosurile neplacute inclusiv specifice apei din conducte. Tot aici, la sorbente se foloseste rasina schimbstoare de ioni, care sustine partial dedurizarea apei. In componenta cartuselor de schimb intra si alte microelemente, care confera apei caracteristici unice si gust placut.

In acest mod in sortimentul companiei FITRE.MD se regasesc modele ale filtrelor-ulcior cu mineralizarea cu cremene a apei - CISTAIA LINIA. Filtru se completeaza cu acest mineralizator de exceptie. Cremenele - este un activator puternic, care poseda proprietati crescute bactericide. Iradiaza apa de organizme nocive, compusi chimici. Apa tratata cu cremene capata proprietati curative, gust placut, puritate si prospetime, se pastreaza timp indelungat.

Se evidentiaza, ca unul din cele mai mari cereri de pe piata Moldovei si in toata lumea, este de filtru-ulcior, alcalinizator a apei. In gama propusa de FILTRE.MD acesta este modelul  FF-Gigant pH+. Elementul filtrant este confectionat conform cerintelor si calitatii apei din Moldova. Afara de cartusul filtrant, in set e inclus mineralizatorul, care contine amestecul unic PHYTO MIX. Acesta are efect suplimentar de saturatie a apei pH+, Mg+, PRO+ (potentialul de restabilire la oxigenare)  .

Dedurizeaza eficient si finalizeaza filtrarea apei din conducte de clor si de compusii acestuia, pesticide, produselor petroliere. Alcalinizarea si imbogatirea apei cu Magneziu are influenta benefica asupra organismului uman, duce la eliminarea toxinelor, creste tonusul vital.

Daca mai aveti intrebari, luati legatura cu noi la nr de telefon +373 798 77704 sau prin accesarea formularului conexiunii inversate, iar managerul nostru va face legatura cu Dvoastra.    


Dedurizarea apei este de 2 tipuri:

1) Dedurizare apei potabile;

2) Dedurizarea apei tehnice.

Dedurizarea apei potabile se realizeaza prin filtrele stationare, in componenta carora intra cartuse de schimb cu continut de rasina schimbatoare de ioni sau membrana cu osmoza inversa. Astfel de filtru se instaleaza sub chiuveta, la bucataria aprtamentului sau a casei private. Insa este important, ca numai filtru cu osmoza inversa , in setarea caruia intra elementul de membrana, elimina total sarurile de duritate, care le intalnim de exemplu pe peretii ceainicului sub forma de calcar, in timp ce alte filtre stationare de flux continuu doar scad nivelul de duritate. Prezenta membranei de osmoza inversa si a rezervorului pentru apa filtrata, reprezinta deosebirea de baza intre modelele filtrelor de flux continuu si cele cu osmoza inversa a oricarui brand existent in lume. Anume membrana realizeaza partea cea mai importanta a filtrarii de cele mai mici particule mecanice, saruri, ioni a metalelor grele, nitrati. nitriti, herbicide, bacterii si virusi. Dimensiunea unui por al acesteia este 0.00001 mkm. Acest fapt permite purificarea la nivel molecular 99% dinre toate impuritatile, marimea carora , de regula,  depaseste aceasta dimensiune.

Deci, este bine spus, ca filtrele cu osmoza inversa  reprezinta unicul filtru cu purificare de 100%, prin eradicarea totala a duritatii apei. Deaceea daca problema Dvoaastra de baza este  apa dura, starea scazuta a sanatatii, calacrul si mirosurile neplacute ale apei, ceaiului sau cafelei, alegeti un model din acet tip de filtre.

Dedurizarea apei tehnice se obtine prin filtrele, in componenta carora intra polifosfatul sau silifosul, dupa care apa devine moale, deci placuta la folosirea in conditii casnice, dar total interzisa ca apa potabila. Asa apa este utilizata la cazane, boilere, masinilor de spalat. A nu se utiliza ca apa potabila!

Daca mai aveti intrebari, luati legatura cu noi la nr de telefon +373 798 77704 sau prin accesarea formularului conexiunii inversate, iar managerul nostru va face legatura cu Dvoastra.  


Da. Exista posibilitatea resetarii instalarii unui robinet universal. Acesta intruneste atat functiile robinetului apei centralizate cit si trecerea apei filtrate cu ajutorul manetei anexate.

Sortimentul companiei Filtre.md prezinta robinete universale cu 3 si 4 canale de mixare HOFF. Realizate dupa tehnologiile germane mix-robinetele de bucatarie HOFF, datorita gamei largi de modele si culori, rapid au cucerit atentia si au primit aprobarea inalta a cumparatorilor multor tari ale Europei. Mix-robinetele cu 3 canele ofera iesirea apei reci, fierbinti, si filtrate. Cele cu 4 canale au iesirea

in plus la apa filtrata cea a apei filtrate-mineralizate. In legatura cu aceste posibilitati compania Filtre.md propune clientului sa reseteze sistemul in urmatorul mod:

- clientul alege sistemul dorit, din care se omite robinetul , iar din pret se scade suma de 250 lei. Gratie vastului sortiment al robinetelor de mixare cu 3 canale, el poate alege si instala designul si culoarea dorita. Robinetul de mixare pentru bucatarie ales, se achita separat conform pretului acestuia.

Daca mai aveti intrebari, luati legatura cu noi la nr de telefon +373 798 77704 sau prin accesarea formularului conexiunii inversate, iar managerul nostru va face legatura cu Dvoastra.  


Daca filtrul ales de client cu flux continuu este destinat doar apei filtrate, atunci comasarea a 3 canale in mix-robinetul HOFF asigura, fara vre-un deranj, iesirea apei reci si fierbinti, precum si a apei filtrate.

- Daca filtrul ales de catre client este dotat cu iesiri a apei filtrate si filtrat-mineralizate, , atunci mix-robinetul HOFF care comaseaza cele 4 canale ne asigura cu: apa rece, apa fierbinte, apa filtrata si apa filtrata-mineralizata.

- Avantajele mix-robinetelor HOFF reprezinta o gama larga de culori:

1.         Inox;

2.         Brass Antique;

3.         Alpine White;

4.         Cream;

5.         Bieje;

6.         Antracit;

7.         Crome;

8.         Red.

- Un alt avantaj este ca la procurarea unui robinet universal de mixare, dispare necesitatea instalarii unui robinet separat pentru iesirea apei din filtru, tot aici, nu mai exista necesitatea procurarii unui robinet mixator de bucatarie!

Fiind distribuitor oficial al HOFF in Moldova, compania FILTRE.MD, ofera ce este mai bun clientilor! Compania noastra de service asigura siguranta, instalarea calificata si urmatoarele deserviri ale garantiei produselor procurate la FILTRE.MD mix-robinetelor si robinetelor HOFF.

Pentru consultatia specialistului privind procurarea robinetelor se poate lua legatura la nr de tel. +373 798 77704 sau prin accesarea formularului conexiunii inversate, iar managerul nostru va face legatura cu Dvoastra.


Da, oferim, coplet gratuit livrarea si instalarea tuturor filtrelor procuarte in cadrul companiei FILTRE.MD  sub chiuveta. Livrarea si instalarea are loc gratuit in raza or. Chisinau. Se achita doar cartusele de schimb. Astfel, pentru client, procurarea elementelor de schimb si schimbul acestora de sinestatator sau  de catre tehnicieinii nostri ii costa la fel! Dar , afara de schimbul elementelor uzate, persoalul calificat va verifica starea filtrului, nivelul de duritate, presiunea in sistem si alte nuante ce pot aparea absolut gratuit!!!

Instalarea filtrului pentru apa inafara orasului este la fel gratuita, efectuand plata doar pentru cartusele noi si drumul intr-o directie. (tariful 6 lei/km).

Personalul calificat al serviciului suport service clienti ai companiei FILTRE.MD permanent sunt in cresterea nivelului de calificare prin diverse traininguri. Serviciul acestui compartiment necesita nu numai experienta si ingeniozitate, dar si cunostinte in inginerie. Programele anuale de studiu si vasta experienta, permit colaboratorilor acestui serviciu sa-si indeplineasca munca eficient si operativ, oferind solutiile optime, atunci cand o cere conjunctura.

Legatura cu sectia service a companiei FILTRE.MD la nr telefon:

079 77702 sau 022 99-88-11

e-mail: livrarea@filtre.md

intre orele 8.00-17.00.