Informații de achitare

PLATILE

La comandarea oricarui filtru de apa si elementelor de schimb in internet magazinul companiei FILTRE.MD, puteti utiliza la alegere dintre mai multe cai de plata .

 

PLATA IN NUMERAR

Pentru achitarile in numerar Dvoatra puteti, la trimiterea comenzii online, sa selectati "plata in numerar" sau sa aduceti la cunostinta operatorului companiei, atunci cand comenda are loc prin telefon. In acest caz se va efectua plata personal curierului, care livreaza marfa. Plata se efectueaza in lei MD, tot in acest timp se elibereaza CEC-ul si talonul de garantie.

 

PLATA CU CARDUL BANCAR IN MOMENTUL LIVRAREI

Pentru platile efectuate prin intermediul cardului bancar, se face comanda online, se selecteaza "plata cu cardul bancar in momentul livrarei".  Sunt acceptate cardurile emise sub siglele VISA și MASTERCARD. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru astfel de plăți. Tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului, în cazul în care acesta este asociat unui cont în altă monedă decât leul (MDL). Magazinul nu păstrează  nici un fel de detalii cu privire la card. 

 

PLATA PRIN TRANSFER

Daca sunteti persoana juridica si doriti sa faceti achitarea prin transfer, atunci este necesara legatura cu managerul companiei FILTRE.MD la telefon nr +37379877704 pentru instructiunile ce urmeaza. Livrarea are loc numai dupa confirmarea platii pe contul de decontare a companiei FILTRE.MD