Clienții Noștri

Pe parcursul anilor, compania FITRE.MD este preocupata nu  numai filtrele casnice pentru blocuri de apartamente si case, dar si de sistemele industriale ale unor intreprinderi mari de productie, cafenele, restaurante, hotele, scoli si a multor altor insitutii.

Particularitatile de colaborare cu intreprinderile mari se deosebesc de cele casnice printr-un sir de nuante, deaceea pentru elaborarea acestor proiecte, activeaza separat sectia industriala a companiei FILTRE.MD. Proiectarea complexa a desfasurarii proceselor de purificare aferente cererii necesita o abordare individuala si o examinare minutioasa a cailor de solutionare, iar uneori implica si cercetari de laborator in scopul selectarii metodei cele mai eficiente si convenabile intereselor clientului.

In lista clientilor nostri se gasesc asa intreprinderi mari precum Cricova, McDonald*s, Perfect, Basarabia Nord, Ministerul Justitiei, Niagara, Medpark si multe, multe altele.

 

Va ateptam cu drag cu solicitarile Dvoastra la consultanta noastra, privind instalatiile industriale pe numarul de telefon +373 798 777 06. Inginerul companiei noastre va examina cererile Dvoastra si va putea oferi cateva cai de solutionare a situatiilor date!