Notice: Undefined index: industrial in /home/u331733/magazin-filtre.md/html/catalog/controller/blog/article.php on line 24 DEPARTAMENTUL DE INGINERIE AL COMPANIEI FILTRE.MD

DEPARTAMENTUL DE INGINERIE AL COMPANIEI FILTRE.MDDepartamentul de inginerie al companiei FILTRE.MD are o experiență de 19 ani în domeniul purificării apei și tratării apei în Moldova. Ani de experiență și un număr mare de obiecte, permite o bună înțelegere a problemelor și soluțiilor de apă din regiunea noastră.


- Compania FILTRE.MD colaborează cu liderii mondiali în domeniul purificării apei și oferă clienților echipamente pentru orice solicitare și pentru a rezolva orice problemă. Personalul cabinetului și al departamentului de echipamente industriale are mai mulți ingineri, instalatori care nu numai că vor selecta competent setul de filtre necesare pentru dvs., le vor instala, vor avea grijă de serviciu și vor întreține filtrele.


-Specialiștii companiei noastre selectează echipamente pe baza analizei lor de apă, a dorințelor clienților și a capacităților acestora.


- Încheierea unui contract cu firma noastră, veți obține nu numai filtre de apă. Specialiștii companiei FILTRE.MD își asumă responsabilitatea pentru apa curată în casa sau producția dumneavoastră.


- Printre clientii nostri exista o multime de companii mari, manufacturi si restaurante care au folosit apa purificata de peste 10 ani si sunt foarte multumiti!


Compania FILTRE.MD funcționează numai cu lideri recunoscuți în domeniul purificării apei și tratării apei, cum ar fi CANATURE, BARRIER, ATLAS FILTRI, CLASK, RUNXIN.


- Proiectarea sistemelor de tratare a apei bazate pe o abordare individuală și integrată a fiecărui client. Folosind tehnologii avansate, specialiștii noștri se confruntă în mod confideniat cu probleme cum ar fi creșterea conținutului de fier în apă, prezența amoniacului, a hidrogenului sulfurat, a nitraților, a nitriților și a compușilor organici în apă.


- Chiar și în încăperi mici, este posibilă instalarea filtrelor de apă pentru întregul apartament sau întreaga casă. Curățarea apei în casă este nu numai munca noastră, ci și grija noastră!