MONTARE SI SERVICE

MONTARE SI SERVICE

Unul din avantajele companiei FILTRE.MD este functionarea compartimentului separat de instalare  si service a filtrelor de apa in Moldova. Schemele de executie verificate in timp, precum si experienta colaboratorilor permite efectuarea eficienta si rapida a livrarii, inaintand solutiile cele mai simple si convenabile privind montarea si service-ul echipamentului de purificare a apei.

Colaboratorii sectiei service, posedand instruire speciala, in fiecare an sustin training-urile tematice de inginerie si service suport a echipamentelor de filtrare a apei. Acest fapt permite maistrilor sa-si indeplineasca indatoririle rapid si profesional, inaintand intotdeauna clientului cele mai simple si convenabile solutionari de montare si suport a echipamentului de purificare a apei.
SERVICIUL DE INSTALARE GRATUITA A FILTRELOR SUB CHIUVETA

Unul dintre avantajele oferite de internet magazinul companiei FILTRE.MD se prezinta serviciul de montare gratuita a filtrelor procurate. Va sugeram neaparat sa profitati de aceasta oferta. Ce trebuie facut?

Orice  procurare in internet magazinul nostru a filtrelor sub chiuveta, pot fi instalate de colaboratorii compartimentului de service FILTRE.MD absolut gratuit! Singurul lucru care se cere este confirmarea acestei necesitati. In acest caz dispecerul sectiei noastre de service va lua legatura cu Dvoastra  si va stabili data si ora convenabila. Echipa colaboratorilor calificati va solutiona orice problema de montare, va realiza rapid si eficient instalarea si darea in exploatare a echipamentului, precum si verificarea functionarii optime a filtrului de apa .

Instalarea gratuita se face numai in raza or. Chisinau. Pentru suburbii (distanta mai mica de 10 km) se percepe tariful de 50 lei.

Pentru orasele Moldovei (distanta mai mare de 10 km de la Chisinau) - tariful este de 6 lei / km (distanta este luata in calcul numai directia dus).

Comenzile, privind instalarea filtrelor de apa sub chiuveta, se receptioneaza la nr de telefon:


079-87-77-02  или  022 99-88-11  
e-mail: livrarea@filtre.md

intre orele 8.00-17.00 (zile de lucru)

 

SERVICIUL DE SERVICE SI REPARATIE A FILTRELOR SUB CHIUVETA

Serviciul service are ca obiect consultarea tehnica, instalarea, profilaxia, reparatia oricarui filtru, precum si livrarea/substituirea elementelor de schimb, la fel, pentru orice tip de filtru de apa. Specialistii compatimentului de service realizeaza inclusiv deservirea filtrelor aflate in garantie, procurate in internet magazin MAGAZIN-FILTRE.MD. Se asigura doar serviciile stipulate in obligatiunile de garantie a filtrului, care este oferita la procurarea acestuia. Detalii cu privire la garantii le puteti gasi in sectiunea Obligatiuni de garantie.

-Serviciul service se efectueaza gratuit, numai IN raza or. Chisinau. (se achita doar elementele de schimb pentru filtrul Dvoastra sub chiuveta).

-Pentru suburbii (distanta mai putin de 10 km de la or. Chisinau) tariful este de 50 lei (plus costul cartuselor de schimb).

-Pentru celelalte orase ale Moldovei (aflate la mai mult de 10 km de capitala) tariful este de 6 lei/km adaos costul elementelor de schimb  (se ia in calcul doar directia dus)

-Costul reparatiei echipamentelor este coordonat cu clientul individual in functie de complexitatea dereglarii, precum si de termenii stipulati in talonul de garantie.

Costul reparatiei echipamentelor este coordonat cu clientul individual in functie de complexitatea dereglarii, precum si de termenii stipulati in talonul de garantie.

Comenzile, privind instalarea filtrelor de apa sub chiuveta, se receptioneaza la numerele  de telefon:

079-87-77-02  si 022 99-88-11

e-mail: livrarea@filtre.md

intre orele 8.00- 17.00 , zile de lucru

 

SERVICIUL DE MONTARE A UTILAJULUI INDUSTRIAL

Serviciul de montare a utilajului industrial, preconceput, elaboreaza si realizeaza, atat modele-tip de purificarea a apei per ansamblu in case si apartamente, precum  si montarea echipamentului aferent proiectelor individuale.  Proiectarea modelului de purificare a apei per ansamblu in apartamente,  case, restaurante  si la oricare  intreprindere, se efectuaza gratuit. Costul  de montare a echipamentului industrial este coordonat individual cu clientul, in functie de marimea si complexitatea montarii.

-Comanda serviciului de montare a echipamentelor de talie industriala in raza or. Chisinau are loc gratuit (se achita doar pieseleul/produs sau montarea).

-Pentru suburbii (mai putin de 10 km de la or. Chisinau) - tariful este de 50 lei,  adaos fiind costul pentru piese/produs si montare.

-Pentru celelalte orase ale Moldovei (aflate la mai mult de 10 km de capitala) tariful este de 6 lei/km adaos costul elementelor de schimb si montare  (se calculeaza doar directia dus).

 

Contactele serviciului de montare a echipamentelor de talie industriala :

tel.de contact: 079-87-77-06 sau 079-777-043,

e-mail:uzina@filtre.md;

intre orele 8.00 si 17.00 (zile de lucru).