COLABORAREA

Colaboratorii principali ai companiei FILTRE.MD anual participa activ la seminarele de tratare a apei, montare si service asigurare a filtrelor de apa, la fel in cadrul programelor de instruire si training de crestere nivelului de deservire a bazei noastre de clienti. Cunostintele acumulate ne indreapta nu numai spre crestere strategica, dar permit organizarea interna a seminarelor in vinzari a personalului propriu. Colaboratorii companiei sunt in permanent proces de crestere a nivelului de specialitate, ceea ce serveste organizarii intilnirilor regulate cu partenerii si dealerii nostri.

Daca sunteti interesat de domeniul filtrelor de apa, iar Dvoastra la fel ca si noi, tindeti spre dezvoltare si crestere - aveti invitatie din partea noastra pentru un palmares de colaborare! Compania FILTRE.MD va va oferi nu numai sprijin in organizarea si strucrurarea acestui bussines, ci va va asigura cu suport in calea Dvoastra de formare. Managerii specialisti vor oferi ghidare in selectarea calificata a sortimentului de fitre penru punctul de comert, la fel va vom oferi cele mai bune preturi, reduceri si produse publicitare. Oferim colaboratorilor Dvoastra, vinzatorilor si consultantilor oprtunitatea formarii profesionale in cadru companiei noastre. Tot aici, la FILTRE.MD , va oferim suportul tehnic si de service pe tot parcursul colaborari noastre.
Activand cu noi, timpul pentru desfacerea bussinesului Dvoastra va fi minim, in timp ce castigul va fi maxim! 90% din totalul muncii in cooperare cu noi il asigura Filtre.md si numai 10% revin dealeruli sau magazinului!
      

 AVANTAJELE COOPERARII CU NOI

      - Doar cu noi - cele mai convenabile adaosuri comerciale pentru dealeri, magazine si online magazine;

      - Doar cu noi - politica unicitara de pret pe tot teritoriul republicii;

      - Doar cu noi - cea mai larga alegere a filtrelor de brand din Moldova, Rusia, Germania, Italia s.a. producatori.

      - Doar cu noi - sortimentul total complet al cartuselor de schimb, pentru toate tipurile de filtre, ce se gasesc pe piata Moldovei;

      - Doar cu noi - produse unicat, cu cerere crescuta, fara analogie in toata Europa.  


      CONTACTE PENTRU COLABORARE
      Sectia comertului cu amanuntul :
      Stirbu Olga
      tel/fax +373 22 99 11 88
      mob. +373 79 8 777 04
      e-mail: sale2@filtre.md
      Моб. +373 79 8 777 04