Informații despre livrare

LIVRARE                 

Comanda de orice tip de filtru pentru apă și piesele de schimb pentru acesta, care nu necesită montare, poate fi efectuată prin intermediul serviciilor oferite de Livrare FILTRE.MD. Operatorul vă va contacta și va stabili timpul și locul livrării comenzii Dvs. Comenzile care vor fi solicitate în zilele de sâmbătă și duminică vor fi procesate luni.     

LIVRARE CHIȘINĂU

Livrarea comenzilor în raza or. Chișinău este gratuită în cazul în care suma comenzii depășește 500 lei. În cazul în care valoarea comenzii nu depășește 500 lei, costul livrării va constitui 80 lei. Livrarea se efectuează de luni până vineri, între orele 9.00 și 18.00. Obligațiile serviciului de livrare nu includ instalarea și punerea în funcțiune a echipamentului achiziționat. Dacă filtrul pentru apă are nevoie de instalare, anunțați în prealabil dispeceratul care vă va contacta în legătură cu serviciul de instalare.             

LIVRARE PRIN MOLDOVA           

Livrarea prin Moldova este, de asemenea, posibilă, dar contra plată. Costul și termenii de livrare pentru comenzile prin Moldova le puteți coordona cu operatorii magazinului online MAGAZIN-FILTRE.MD. Livrarea spre regiuni se efectuează doar în cazul în care suma comenzii depășește 2000 lei. Termenii de livrare sunt până la 2 săptămâni. În caz că aveți nevoie de instalare, informați despre aceasta operatorul magazinului nostru online. De asemenea, este posibilă livrarea comenzii prin poștă.Livrarea prin poștă se efectuează doar în cazul în care suma comenzii depășește 500 lei. Termenii de livrare variază în funcție de regiune. La achitarea cu cardul bancar suma comenzii va include costul livrării Dvs. 

PRELUARE

Aveți întotdeauna posibilitatea să ridicați comanda personal. Pentru aceasta, la plasarea comenzii  trebuie doar să informați operatorul că doriți să ridicați filtrul pentru apă direct de la  punctul de emitere a comenzilor. După confirmarea de către operator a disponibilității mărfii la punctul de emitere a comenzilor, puteți cu siguranță să mergeți după achiziția Dvs. Punctul de livrare a comenzilor online al magazinului MAGAZIN-FILTRE.MD se află la adresa or. Chișinău, str. Transnistria 5/9.  

ADRESARE IMPORTANTĂ CĂTRE CUMPĂRĂTOR

Stimate cumpărător! Vă rugăm să atrageți atenție că la primirea mărfii, însăși Dvs. trebuie să verificați dacă aceasta este completă și dacă nu sunt deteriorări exterioare. Prin semnarea talonului de garanție, Dvs. confirmați că nu aveți reclamații la produs și la vânzător. Dacă marfa a fost livrată și corespunde tuturor obligațiunilor de garanție, dar, din anumite motive v-ați răzgândit să o procurați, va trebui să suportați plata pentru cheltuielile de călătorie ale curierului și cheltuielile de transportare. Stimate cumpărător! Înainte de a trimite comanda, asigurați-vă că ați ales modelul pe care ați dorit cu adevărat să îl procurați.

Vă dorim cumpărături plăcute în magazinul nostru online!