Despre noi

Bine ati venit pe saitul nostru!

Magazin-Filtre.md reprezinta internet magazinul companiei FILTRE.MD, fiind cel mai mare magazin on-line si portal informational al filtrelor de apa din Moldova!

 

 

Zeci de ani de experienta in domeniul fiLtrarii apei si a imbogatirii continutului ei, precum si practica de neevaluat in comunicarea cu clientii acestui domeniu, care deseori necesita abordari speciale, permit a atinge maximile de eficienta si  calitate a activitatii defasurate pe piata Moldovei.

 

 

Reteaua multipla de comert a companiei FILTRE.MD in orasul Chisinau si a altor orase a Moldovei, precum si sectiunea de service, zilnic ofera servicii a sute de clienti, promovand o viata mai buna si mai sigura.
FILTRE.MD ofera gama cea mai variata de filtre a apei din Moldova. Selectand cele mai calitative marfuri aferente procesului de purificare a apei si predecesoare acesteia pe mapamond, noi le oferim in reteaua noastra de magazine en-detail, la preturile celor mai convenabile clientilor. Preocupararea in amanunt asupra sortimentului permite sa fim nu numai la curent cu toate nouatatile, dar si sa selectam exclusiv filtre si sisteme de purificare, eficacitatea si siguranta carora, este verificata si validata de anii de exploatare.

  

Azi odata cu aparitia online magazinelor, aveti posibilitatea unica de a efectua procurarea filtrului de apa, chiar de la domiciliul Dvoastra.!

Va oferim suport la solutionarea rapida si de calitate a orice probleme de purificare a apei, aducand in functiune orice compartiment al companiei, scurtind la maxim nu numai timpil , dar si banii Dvoastra!

 

SCOPUL NOSTRU PRINCIPAL- este inbunatatirea calitatii vietii Dvoastra, a familiei si a sanatatii membrilor ei, in conditiile ecologice actuale.

 In prezent avem o vasta experienta privind elaborarea, producerea, selectarea, instalarea, deservirea si reparatia sistemelor de filtrare a apei casnice si industriale a celor mai de frunte companii producatoare. Se propun numai produs certificate si cele mai viabil in timp echipament,  ce corespunde celor mai inalte cerinte privind siguranta, longevitatea si economia.

 

NOILE TEHNOLOGII DE PURIFICARE

Colaborarea cu laboratoare internationale si institutiile de cercetare permit FILTRE.MD sa implementeze in spectrul sau de marfuri, executarea cu utilizarea celor mai noi elaborari cercetator-stiintifice. Asa si-a facut aparitia seria filtrelor bactericide de epurare a apei prin completarea cu Argint, produsa conform tehnologiei recunoscute mondial MICROBAN. Printre cele mai inovative este prezentata si gama noua de exceptie a filtrelor de alcalinizare a apei seria pH+,  produsa cu grija fata de consumatorul, ce prefera nu numai filtrarea dar si imbogatirea ei substantiala.

  

AVANTAJELE OFERITE DE NOI:

- Sortimentul larg;

- Siguranta reputatiei;

- Costuri reale si reduceri;

- Increderea oferita de consumatori;

- Consultanta profesionala;

- Livrarea la domiciliu;

- Instalarea gratuita;

- Calitate garantata.


 

 

ADRESARE CATRE CUMPARATOR

Procurand produsele de filtrare a apei la noi, Dvoastra puteti fi sigur ca veti primi suport de cosultanta si informational de calitate si oricand veti fi asigurat cu elementele de schimb si a materialelor consumabile aferente filtrelor.

Cumparaturi placute in online magazinul nostru!

 

ECHIPA NOASTRA

Echipa noastra de lucru este plina de entuziasm si dragoste fata de munca sa, dedicandu-se, pas cu pas ridicarii culturii de filtrare a apei in Moldova! Suntem constienti de beneficiul de neestimat de purificare a apei si utilizam toate sistemele inovationale, in casele si apartamentele noastre!

Free shipping

Guaranteed money back

Secure

Online support 24/7