PURIFICAREA APEI DURE DIN APARTAMENTEPurificarea apei dure din aprtamente reprezinta una din problemele actuale, care se ia in consideratie la lucrarile de constructie si de reparatie ale acestora. Chiar si o suprafata mica, necesita la curatarea apei in ansamblu, proiectarea care este in stransa legatura cu proiectul general de constructie sau reparatie. Azi un designer de valoare si cu experienta va lua, cu siguranta, in vizor spatiul in locuinta, prevazut pentru filtrele de purificarea a apei de clor si a sarurilor de duritate. Desfasurarile ulterioare ale edificarii problemelor de filtrare a apei in apartamente, sa se incredinteze profesionistilor. Proiectarea sistemelor de curatare a apei, cercetarea conjuncturii de filtrare si selectarea minutioasa a echipamentului corespunzator, este realizat operativ si de calitate de catre compania FILTRE.MD.

 Stiati ca, duritatea excesiva a apei in apartamente are o influenta negativa asupra aspectului exterior si asupra sanatatii omului, precum si la starea de uzura a hainelor si tehnicii sanitare!

Prin urmare, neplacerile care pot aparea in lipsa unui sistem de curatare per ansamblu in apartament sunt:

 

Rufele devin după spălare rigide la atingere.

Pe suprafața rufelor rămân produse de interacțiune a acizilor grași, săpunului și sărurilor Ca și Mg (pete albe). Haina se poartă mai puțin. Stofele după spălare devin fragile și casante.

 

 

Detergenții formează puțină spumă, apar fulgi. Ionii de calciu și magneziu reacționează cu substanțe de săpun, formând săruri stabile, reducând astfel detergența soluțiilor. Folosiți mai mult detergent. Rufele și vasele sunt acoperite cu sedimente insolubile, care împiedică îndepărtarea murdăriei, astfel încât consumul de detergenți poate crește cu 25 – 60 %.

 

Aparatele de uz casnic de deteriorează mai repede. Primele suferă elementele de încălzire. Pereții fierbătorului sunt îngroșate de sedimente. Veți fi nevoiți să schimbați de multe ori fierbătorul, să reparați mașina de spălat și mașina de spălat vase.

 

Robinetele și bateriile se acoperă treptat cu calcar, după ce apa de la robinet se evaporă de pe suprafața lor.

 

După spălare, apare o senzație de etanșeitate și uscăciune a pielii feței, filmul protector de grăsime se dizolvă. Apa dură afectează sănătatea Dumneavoastră. Sărurile de duritate, penetrând în corp, contribuie la formarea de pietre la rinichi.

 

Părul suferă de mătreață și pot apărea iritații ale pielii.

 Tabelul optiunilor de rezolvare in functie de indicatorii de baza a calitatii apei. Aplicati in analiza apei in cazul Dvoastra in concordanta cu datele aduse in acest tabel.

* la duritatea apei pina la 24 mg-echiv/l utilizam dedurizantul apei Water Boss 700 (made in USA)


Filtrele de apa isi sporesc tot mai mult popularitatea in Moldova sub forma sistemelor de ansamblu de purificare. Acestea vor reduce foarte mult efortul si timpul, iar printr-un efort unanim veti uita de problema curatarii apei in toata locuinta si veti remarca cresterea calitatii vietii Dvoastra. Costul filtrelor de apa si a solutionarii per ansamblu este comparativ joasa, luand in consideratie cheltuielile anuale pentru alte necesitati menagere, mult mai minore ca importanta.

Gratie experientei de lucru cu o vasta clientela, compania FILTRE.MD a elaborat un sistem unic de solutionare pentru case si apartamente cu problemele cele mai des intalnite de poluare a apei in Moldova. Rezolvarea preformata (prealabila, premergatoare),  se evidentiaza nu numai prin selectarea competenta a echipamentelor, dar este verificata in timp si cu succes implementata de compania FILTRE.MD, la inaugurarea mai multor proiecte in or. Chisinau si alte orase ale Moldovei. Aceste solutionari indica rezultate inalte atat a parametrilor calitatii si vitezei de filtrarea a apei, cat si a capacitatilor de flexibilitate ca pret si deservire a sistemelor.

 

Una din modaliatile propuse este - PURIFICAREA APEI DURE IN APARTAMENTE.

Modalitatea prezenta este elaboarta de cei mai buni specialisti in purificarea apei, bazata pe experienta multianuala si cuprinde tot ansamblul necesar curatirii apei potabile si de consum casnic. In cazul limitarii in spatiu in apartament este mai ergonomic de folosit dedurzantii de birou.

In componenta sistemului de epurare a apei per ansamblu intra:

1. Filtrul de curățare mecanică în două etape produs de Atlas Filtri (Italia)

Îndepărtează nisipul, nămolul, rugina. Protejează filtrul-dedurizator și dispozitivele de uz casnic. Gradul de filtrare: etapa 1 - 90 µm,  a 2-a etapă - 20 µm.

 

2. Filtrul dedurizator de apă

Îndepărtează sărurile de duritate din apă. Elimină scalarea și sedimentele. Funcționează în modul automat. Regenerarea cu sare în tablete.

 

3. Filtru de cărbune produs de Atlas Filtri (Italia)

Îndepărtează mirosul de clor. Îmbunătățește culoarea, gustul apei. Cartușul înlocuibil poate fi înlocuit 1 dată în 3-6 luni.

 

4. Decontaminator cu raze ultraviolete.

Ucide microbii și virușii. Lampa UV înlocuibilă trebuie înlocuită 1 dată pe an.

 

5. Osmoza inversă nivelul de curățare - 99,8 %

Curăță apa la nivel molecular. Aproape complet elimină din apă nu numai impuritățile dăunătoare, ci și sărurile de duritate. Cartușele de curățare preventivă trebuie înlocuite cel puțin o dată la 6 luni. Membrana trebuie să fie înlocuită o dată în 2 ani.

* durata de viață a cartușului depinde de calitatea apei din sursă

 

SCHEMA PURIFICARII APEI DURE IN APARTAMENTE

 

COSTUL METODEI de la 20 849 lei până la 27 849 lei (în funcție de numărul de noduri sanitare)

* Decontaminatorul cu raze ultraviolete se achită separat 5600 lei


Compania FILTRE.MD opteaza pentru echipament cu cele mai eficiente metode de eliminare a clorului, compusilor organici si filtrarii mecanice a apei ce vine in casa sau apartament. Intrebuintam doar utilaje si materiale de inalta tehnologie pentru elaborarea sistemelor de purificare a apei produse de companiile cele mai recunoscute in lume. Colaboratorii companiei noastre poarta responsabilitate totala pentru realizarea montarii si acorda garantie pentru toata gama de filtre, inclusa in modelul de solutionare preformat. Consultanta privindla echipamentele industriale la nr telefon +373 798 777 06.