PURIFICAREA APEI FIERBINTI IN CASE SI APARTAMNTEUna din cele mai importante etape de preparatiune a apei ce vine in  locuinta este cea a apei fierbinti gata. Distinctia acestor sisteme reprezinta utilizarea unui echipament deosebit, care rezista la temperaturi inalte, doar nici pe departe, nu orice filtru este calculat pentru temaperaturi de pana la 70^C! Actiunea apei fierbinti duce la marirea depunerilor de calcar, sarurilor de duritate si a altor amestecuri nedorite. Ca urmare rezerva de filtrare a cartuselor de schimb este mult mai mica in comparatie cu cele destinate apei reci.

Abundenta excesiva a filtrelor pe piata Moldovei duce la confuzie si debusolare nu numai a cumparatorului ci si a maistrilor tehnicieni sanitari cu experienta. Exista filtre de apa de tip mixt, care fac fata atat apei fierbinti cat si celei reci. De mentionat, totusi, ca filtrele de apa destinate apei fierbinti, dau randament mai mare, au o rezerva mai mare de utilizare si de rezistenta.

Avantajul de necontestat in purificarea apei de la compania FILTRE.MD este nu numai vasta experienta in proiectarea aplicatiilor de purificare a apei, dar si sortimentul larg a filtrelor ce si-au dovedit eficacitatea de-a lungul timpului.

 

Stiati, ca clorul si impuritatile mecanice prezente in apa fierbinte sunt nocive organismului uman si destructive aparatelor de uz casnic!

 

Asa dar, dificultatile serioase, care apar in lipsa sistemului de epurare a apei fierbinti  per ansamblu in apartament sau casa sunt:

 

Depunerile pe conductele de apa;

 

Aspect degradat al instalatiilor sanitare (depuneri maronii, urme de rugina);

 

Uzura rapidă a aparatelor de uz casnic și a instalațiilor sanitare;

 

Prezența unor doze chiar si mici a particulelor de rugina ce se gasesc in apa se mentin in organism, duc in timp la iritarea organelor de  digestie, boli ale pielii, dereglari hormonale, reactii alergice. Iar impuritatile nisipoase, patrunse in organism, pot trauma mucoasa stomacala si duc la provocarea astfel de  boli ca gastrita acuta si ulcer stomacal. Starea nesatisfacatoare a pielii de dupa baie (pielea rigida). Accelerarea imbatranirii ei si iritatii provocatte de clor.

 

Filtrele de apa isi sporesc tot mai mult popularitatea in Moldova sub forma sistemelor de ansamblu de purificare. Acestea vor reduce foarte mult efortul si timpul, iar printr-un efort unanim veti uita de problema curatarii apei in toata locuinta si veti remarca cresterea calitatii vietii Dvoastra. Costul filtrelor de apa si a solutionarii per ansamblu este comparativ joasa, luand in consideratie cheltuielile anuale pentru alte necesitati menagere, mult mai minore ca importanta.

Gratie experientei de lucru cu o vasta clientela, compania FILTRE.MD a elaborat un sistem unic de solutionare pentru case si apartamente cu problemele cele mai des intalnite de poluare a apei in Moldova. Rezolvarea preformata (prealabila, premergatoare),  se evidentiaza nu numai prin selectarea competenta a echipamentelor, dar este verificata in timp si cu succes implementata de compania FILTRE.MD, la inaugurarea mai multor proiecte in or. Chisinau si alte orase ale Moldovei. Aceste solutionari indica rezultate inalte atat a parametrilor calitatii si vitezei de filtrarea a apei, cat si a capacitatilor de flexibilitate ca pret si deservire a sistemelor.

 

O metoda de solutionare pentru case si apartamente reprezinta - CURATAREA MECANICA DE REZIDUURI INSOLVABILE (RUGINA, NISIP, NOROI ETC) SI A ELIMINARII CLORULUI.

In componenta sistemului per ansamblu a apei intra:

1.Filtru autopurifiant pentru apa, producator Atlas Filtri (Italia); 10 inch, cartus din inox cu capacitate de filtrare 90 mcm.

2.Filtru de curatare mecanica, corpul confectionat din inox cu cartus produs de Atlas Filtri (Italia).  Filtru elaborat dupa o tehnologie unica cu adaos de Argint. Capacitate de filtrare 10 mcm.

3.Declorator -recipient din poliamid fortificat produs de Atlas Filtri (Italia). In set cu cartusul K-10. Indeparteaza nisipul, rugina, namolul. Elimina din apa fierbinte asa poluanti precum: clorul, produse petroliere, pesticide.

SCHEMA DE CURATARE A APEI FIERBINTI DE SEDIMENTE INSOLUBILE (RUGINA, NISIP, NOROI ETC) SI CLOR.


Unul din avantajele acestui sistem per ansamblu este utilizarea recipientilor pentru apa calda, produse de Atlas Filtru (Italia) din poliamid fortificat. Rezistenta la hidroimpact de pina la 25 Atmosfere. Cartusele de schimb se inlocuiesc o data la 3-6 luni.

* rezerva cartusului de schimb este determinata de calitatea apei de intrare.

 

COSTUL METODEI intre 3 920 - 6000 lei.

 

Compania FILTRE.MD opteaza pentru echipament cu cele mai eficiente metode de eliminare a clorului, compusilor organici si filtrarii mecanice a apei ce vine in casa sau apartament. Intrebuintam doar utilaje si materiale de inalta tehnologie pentru elaborarea sistemelor de purificare a apei produse de companiile cele mai recunoscute in lume. Colaboratorii companiei noastre poarta responsabilitate totala pentru realizarea montarii si acorda garantie pentru toata gama de filtre, inclusa in modelul de solutionare preformat. Consultanta privindla echipamentele industriale la nr telefon +373 798 777 06.