PURIFICAREA APEI IN LOCUINTAPurificarea apei in casa particulara necesita atentie sporita si abordare deosebita. Elaborarea proiectului de purificare a apei si planificarea distributiei sistemului se realizeaza inca in etapa de proiectare a casei, premergatoare inclusiv fazei incipiente planificarii. Aceasta permite determinarea a cel mai eficient si potrivit sistem de filtrare cu aplicarea optima a unui echipament conform scopului fixat.

Filtrele de apa, incluse in setarea sistemului de filtrare per ansamblu a apei, pot ajunge la destinatii complet diferite, datorate scopurilor fixate si oportunitatilor propuse. Pentru a oferi solutii pentru orice buget, compania FILTRE.MD opteaza pentru un sistem flexibil de reduceri, precum si pentru o mare diversitate de produse.

Daca casa privata se afla in raza or. Chisinau sau a altor mari orase ale Moldovei, solutia sea mai simpla este sistemul de filtrare ce indeparteaza clorul si residuuri mecanice precum noroiul, rugina si alta murdarie ce vine din conducte. Cazul in care casa se afla in suburbie, comuna sau orice regiune indepartata orasului, unde apa nu este centralizata, ci din fantana sau sondaj, atunci alegerea presupune o abordare individuala. Analiza apei unei ori altei regiuni poate solicita analize de laborator suplimentare. Numai dupa colectarea minutioasa a informatiilor ce reflecta calitatea apei de intrare la prezenta oricarei substante nocive, inginerul companiei FITRE.MD va incepe intocmirea unei sau altei solutii cu abordare individuala, conform apei ce vine in casa Dvoastra.

Fiecare dintre noi tinde sa-si amenajeze locuinta in confort si placut momentelor de odihna si relaxare. Filtrul de apa - asigura un mare suport in cresterea conditiilor de trai si a satisfactiei personale. Apa asanata si moale de la baie, indeparteaza stresul, confera volum si stralucire podoabei capilare, asigura pielii corpului calmare si hidratare. Apa moale Va va proteja aparatele casnice de depunerele de  calcar si a compusilor de carbon. Abordarea in ansamblu a purificarii apei va asigura accesul permanent la apa proaspata si filtrata nu numai la baie ci si la bucatarie. Iar gustul si aroma bucatelor si bauturilor preparate Va vor uimi placut.

 

Stiati, ca clorul si compusii organici prezenti in apa de consum sunt daunatori organismului uman?

Prin urmare, dificultatile mari ce le puteti intampina in lipsa unui sistem de purificare in ansamblu a apei din locuinta, sunt:

 

Depuneri pe conductele de apă;

 

Rufe murdare după spălare;

 

Instalații sanitare murdare (depuneri maronii, urme de rugină);

 

La prezența unor doze mai mari de cloruri derivate din apa potabilă, omul începe tot mai des să se îmbolnăvească de bronșite și pneumonie. Datorită conținutului crescut de clor, sistemul nostru imunitar suferă în 80% din cazuri, iar atunci când consumăm constant apă clorurată, toate organele interne sunt afectate. Clorul în timpul băii irită pielea adulților și pielea delicată a copiilor.

 

Filtrele de apa isi sporesc tot mai mult popularitatea in Moldova sub forma sistemelor de ansamblu de purificare. Acestea vor reduce foarte mult efortul si timpul, iar printr-un efort unanim veti uita de problema curatarii apei in toata locuinta si veti stabili cresterea calitatii vietii Dvoastra. Costul filtrelor de apa si a solutionarii per ansamblu este comparativ joasa, daca se iau in consideratie cheltuielile anuale pentru alte necesitati menagere, mult mai minore ca importanta.

Gratie experientei de lucru cu o vasta clientela, compania FILTRE.MD a elaborat un sistem unic de solutionare pentru case si apartamente cu problemele cele mai des intalnite de poluare a apei in Moldova. Rezolvarea preformata (prealabila, premergatoare),  se evidentiaza nu numai prin selectarea competenta a echipamentelor, dar este verificata in timp si cu succes implementata de compania FILTRE.MD, la inaugurarea mai multor proiecte in or. Chisinau si alte orase ale Moldovei. Aceste solutionari indica rezultate inalte atat a parametrilor calitatii si vitezei de filtrarea a apei, cat si a capacitatilor de flexibilitate ca pret si deservire a sistemelor.

 

Una din metodele de solutionare este sistemul de purificare per ansamblu pentru locuinte - CURATAREA MECANICA CU ELIMINAREA CLORULUI SI COMPUSILOR ORGANICI.

In componenta sistemului per ansamblu intra:

 

1. Filtrul în două etape produs de ATLAS FILTRI (Italia) de curățare mecanică

Îndepărtează nisipul, rugina, nămolul. Gradul de filtrare - 20 microni. Protejează aparatele de uz casnic. Manometrele vă permit să vedeți gradul de contaminare a elementelor de filtru înlocuibile. Prin supapa de evacuare are loc eliminarea contaminării.

 

2. Filtrul de sorbție produs de ATLAS FILTRI (Italia)

Îndepărtează impuritățile chimice și organice din apă: clor, produse petroliere, pesticide. Îmbunătățește culoarea, gustul și mirosul apei. Recipientele din seria BIG BLUE produse de ATLAS FILTRI cu o conexiune unică cu manometre și supape de scurgere rezistă șocurilor hidraulice de până la 25 atmosfere. Comoditatea înlocuirii elementelor de filtru înlocuibile.

 

3. Decontaminantul cu raze ultraviolete

Ucide microbii și virușii

 

4. Osmoza inversă

Grad de curățare - 99,8%! Curăță apa la nivel molecular. Aproape complet elimină din apă nu numai impuritățile dăunătoare, ci și sărurile de duritate.

 

 

SCHEMA APLICARII CURATIRII MECANICE SI ELIMINARII CLORULUI SI A COMPUSILOR ORGNICI LA O CASA PARTICULARA

 

Unul din avantajele prestate de acest sistem este utilizarea recipientilor seria BIG BLUE, produse de ATLAS FILTRU (Italia) turnate integral, fara sudura, inzestrate cu manometre si supape de evacuare, oferind rezistenta marita la socuri hidraulice de pina la 25 Atm. Comoditatea a elementelor de schimb ale filtrului.

 

COSTUL METODEI intre 14 949 si 15 524 lei.

 

Compania FILTRE.MD opteaza pentru echipament cu cele mai eficiente metode de eliminare a clorului, compusilor organici si filtrarii mecanice a apei ce vine in casa sau apartament. Intrebuintam doar utilaje si materiale de inalta tehnologie pentru elaborarea sistemelor de purificare a apei produse de companiile cele mai recunoscute in lume. Colaboratorii companiei noastre poarta responsabilitate totala pentru realizarea montarii si acorda garantie pentru toata gama de filtre, inclusa in modelul de solutionare preformat. Consultanta privindla echipamentele industriale la nr telefon +373 798 777 06.