PURIFICAREA APEI IN APARTAMENTEPurificarea apei la domiciliu - prezinta prima si cea mai importanta preocupare, atunci cand incep lucrarile de constructie sau reparatie. Fiecare dintre noi tinde sa-si amenajeze locuinta in confort si agreabil pentru momentele de odihna si relaxare. Filtrul de apa - asigura un mare suport in cresterea conditiilor de trai si a satisfactiei personale. Apa asanata si moale de la baie, indeparteaza stresul, confera volum si stralucire podoabei capilare, asigura pielii corpului calmare si hidratare. Apa moale Va va proteja aparatele casnice de depunerele de  calcar si a compusilor de carbon. Abordarea in ansamblu a purificarii apei va asigura accesul permanent la apa proaspata si filtrata nu numai la baie ci si la bucatarie. Iar gustul si aroma bucatelor si bauturilor preparate Va vor uimi placut.

 

Stiati ca, clorul si compusii organici in componenta apei este nociva pentru organismul uman?

Deci, dificultatile , care isi fac aparitia, la omiterea asanarii in ansamblu a apei din locuinta Dvoastra sunt:

  

Depuneri pe conductele de apă;

  

Rufe murdare după spălare;

   

Instalații sanitare murdare (depuneri maronii, urme de rugină);

 

La prezența unor doze mai mari de cloruri derivate din apa potabilă, omul începe tot mai des să se îmbolnăvească de bronșite și pneumonie. Datorită conținutului crescut de clor, sistemul nostru imunitar suferă în 80% din cazuri, iar atunci când consumăm constant apă clorurată, toate organele interne sunt afectate. Clorul în timpul băii irită pielea adulților și pielea delicată a copiilor.

 

Filtrele de apa isi sporesc tot mai mult popularitatea in Moldova sub forma sistemelor per ansamblu de purificare. Acestea vor reduce foarte mult efortul si timpul consumat, iar printr-un actiune definitiva veti uita de problema curatarii apei in toata locuinta si veti stabili o crestere a calitatii vietii Dvoastra. Costul filtrelor de apa si a solutionarii per ansamblu este comparativ joasa, daca se iau in consideratie cheltuielile anuale pentru alte necesitati menagere, mult mai minore ca importanta.

Gratie experientei de lucru cu o vasta clientela, compania FILTRE.MD a elaborat un sistem unic de solutionare pentru case si apartamente cu problemele cele mai des intalnite de poluare a apei in Moldova. Aplicatiile intocmite anticipat se dezvaluie prin selectarea competenta a echipamentelor, aferent verificarii in timp si implementarii lor cu succes de catre compania FILTRE.MD, la inaugurarea mai multor proiecte in or. Chisinau si a altor orase din Moldovei. Aceste solutionari indica rezultate inalte atat a parametrilor calitatii si vitezei de filtrarea a apei, cat si a capacitatilor de flexibilitate ca pret si deservire a sistemelor.

 

Una din aceste rezolutii este sistemul de ansamlu a locuintei - CURATAREA MECANICA SI ELIMINAREA CLORULUI SI COMPUSILOR ORGANICI AI APEI DE INTRARE.

Sistemului de purificare per ansamblu are in componenta:

1. Filtrul în două etape produs de ATLAS FILTRI (Italia) de curățare mecanică

Îndepărtează nisipul, rugina, nămolul. Gradul de filtrare - 20 microni. Protejează aparatele de uz casnic. Manometrele vă permit să vedeți gradul de contaminare a elementelor de filtru înlocuibile. Prin supapa de evacuare are loc eliminarea contaminării.

 

2. Filtrul de sorbție produs de ATLAS FILTRI (Italia)

Îndepărtează impuritățile chimice și organice din apă: clor, produse petroliere, pesticide. Îmbunătățește culoarea, gustul și mirosul apei. Recipientele din seria BIG BLUE produse de ATLAS FILTRI cu o conexiune unică cu manometre și supape de scurgere rezistă șocurilor hidraulice de până la 25 atmosfere. Comoditatea înlocuirii elementelor de filtru înlocuibile.

 

3. Decontaminantul cu raze ultraviolete

Ucide microbii și virușii

 

4. Osmoza inversă

Grad de curățare - 99,8%! Curăță apa la nivel molecular. Aproape complet elimină din apă nu numai impuritățile dăunătoare, ci și sărurile de duritate.

 

 

SCHEMA DE APLICARE A FILTRAJULUI MECANIC SI A ELIMINARII DIN APA A CLORULUI SI COMPUSILOR ORGANICI

 

Unul din avantajele prestate de acest sistem este utilizarea recipientilor seria BIG BLUE, produse de ATLAS FILTRU (Italia) turnate integral, fara sudura, inzestrate cu manometre si supape de evacuare, oferind rezistenta marita la socuri hidraulice de pina la 25 Atm. Inlocuirea usoara a elementelor de schimb ale filtrului.

 

COSTUL METODEI intre 14949 si 19524 lei.

 

Compania FILTRE.MD opteaza pentru un echipament cu cele mai eficiente metode de eliminare a clorului, a compusilor organici si de filtrare mecanica a apei ce vine in casa sau apartament. Intrebuintam doar utilaje si materiale de inalta tehnologie  in elaborarea sistemelor de purificare a apei produse de companiile cele mai recunoscute in lume. Colaboratorii companiei noastre poarta responsabilitate totala pentru realizarea montarii si acordarii garantiei pentru toata gama de filtre, inclusa in modelul de solutionare preformat. Consultanta privind echipamentele industriale la nr telefon  +373 798 777 06.