Notice: Undefined index: industrial in /home/u331733/magazin-filtre.md/html/catalog/controller/blog/article.php on line 24 MIXERE CU ALIMENTARE INTEGRATĂ CU APĂ FILTRATĂ

MIXERE CU ALIMENTARE INTEGRATĂ CU APĂ FILTRATĂUnul dintre avantajele HOFF este o gamă largă de produse, reprezentate de mixere de bucătărie de  mare varietate de forme, dimensiuni și culori. În gama de produse:

- MIXERE DE BUCĂTĂRIE TRI-CANAL;

Robinete universale pentru bucătărie cu trei canale, încorporată cu sistem de alimentare de apă  (fierbinte, rece, filtrat). Linia mixerelor cu trei canale este prezentată în culorile Chrome, Apline White, Antracit, Cream, Inox, Antique Brass, Biege, Roșu.

-MIXERE DE BUCĂTĂRIE CU PATRU CANALE;

Robinete universale pentru bucătărie cu patru canale,  încorporată cu sistem de alimentare de apă (fierbinte, rece, filtrat și apă salină). Linia mixerelor cu patru canale este prezentată în culorile Chrome, Apline White, Antracit, Cream, Inox, Antique Brass.

-MIXERE DE BUCĂTĂRIE CU DOUĂ CANALE;

Mixere universale pentru bucătărie cu doua canale, (caldă și rece). Linia mixerelor cu două canale este prezentată în culorile Chrome, Apline White, Antracit, Cream, Inox, Antique Brass, Biege, Roșu.

-MIXERE DE BUCĂTĂRIE TRI-CANAL DIN SERIA DESIGN;

Robinete de bucătărie cu două canale, (apă caldă și rece) design ultra-modern . Linia mixerelor cu două canale este prezentată în culoarea Chrome.

-MIXERE DE BUCĂTĂRIE TRI-CANAL DIN SERIA EXCLUSIVE;

Robinete super premium, pentru bucătărie cu două canale, cu design ultra-modern și cu caracteristici de calitate superioară (apă caldă și rece). Linia mixerelor cu două canale este prezentată în culoarea Chrome.

-ROBINETE SEPARATE PENTRU APĂ FILTRATĂ.

Robinete separate pentru apă curată și filtrată. Linia de robinete este disponibilă în culorile Negru Negru, Alb, Roșu, Auriu Bright, Nickel Brushed, Bronz Pulbită cu Ulei, Ivory, Bronz Antichizant, Vin Antichizat, Oțel antic, Chrome.

 

Una dintre cele mai populare serii de mixere HOFF este linia de robinet din bucătărie cu alimentare cu apă integrat filtrată. Există două subgrupe de mixere:

-mixer cu trei canale, dotat cu o priză suplimentară pentru apa filtrată;

-mixer cu patru canale echipat cu ieșiri suplimentare pentru apă mineralizată filtrată și filtrată. Acest tip de mixer este utilizat pentru sistemele de tratare a apei cu un mineralizator suplimentar.

Robinetele cu alimentare cu apă încorporată HOFF conțin un design modern, sunt ușor de utilizat și elimină instalarea unui robinet suplimentar pentru apă curată pe masa de masă.

 

Cartea de vizită HOFF reprezintă o varietate de culoare a mierelor și robinetelor de bucătărie. Paleta de culori a produselor a fost elaborată cu grijă de designerii germani, deschide pentru clienți o oportunitate unică de a decora interiorul bucătăriei lor cu un mixer modern și de calitate, în culoarea chiuvetei sau blatului.

Mixerele în culori sunt elaborate de materiale de înaltă calitate având o calitate ridicată și rezistență bună la abraziune, care nu numai bucură ochiul prin frumusețea sa, ci asigură, de asemenea, printr-o bună îngrijire, serviciul de servire al mixerului pentru mai mulți ani.

Mixerele și robinetele HOFF sunt disponibile în culori cum ar fi:  Chrome, Apline Alb, Antracit, Cream, Inox, Antique Brass, Biege, Roșu.

 

LUMEA FILTRELOR SRL si magazin online MAGAZIN-FILTRE.MD  - reprezentant oficial al macaralelor și mixerelor HOFF în Moldova. Consultări privind orice întrebări pe care le puteți avea pot fi obținute sunând la +373 798 777 04 sau vizitați magazinul FILTRE.MD la Grigore Vieru 16, Chișinău.