Notice: Undefined index: industrial in /home/u331733/magazin-filtre.md/html/catalog/controller/blog/article.php on line 24 PURIFICAREA APEI IN CASA

PURIFICAREA APEI IN CASADacă sunteți proprietarul unei case de țară - amintiți-vă că alegerea filtrelor de apă ar trebui să beneficieze de o atenție specială - Acest lucru va avea un impact important asupra sănătății și sănătății familiei dumneavoastră. Purificarea apei într-o casă privată este o necesitate!

De obicei, sursa de apă din cabane este un puț bine sau artezian. Apa de la ei nu este atât de perfectă, cum se crede de obicei. Este contaminat cu nisip și praf, precum și contaminanți mai periculoși care nu pot fi văzuți de ochi - acestea sunt bacterii, viruși, pesticide și diverse substanțe toxice.

 

Compoziția minerală a acestor ape, de obicei, nu respectă standardele sanitare - conține o cantitate mare de calciu, magneziu, fier și fluor. Aceste substanțe în concentrații ridicate sunt dăunătoare oamenilor. Prezența calciului și a magneziului în apă reduce, de asemenea, durata de viață a aparatelor de uz casnic - formează plăci pe elementele de încălzire ale cazanelor, mașinilor de spălat și a mașinilor de spălat vase și le dezactivează. Iar un exces de fier poate fi determinat de pete roșii urâte pe haine nou spălate.

Astfel, cele mai frecvente probleme cu apa, care deseori se refera la proprietarii de case particulare, sunt:
- duritate mare a apei (cu alte cuvinte, conținut ridicat de magneziu și săruri de calciu);
- conținut ridicat de fier;
- poluare mecanică - nămol și nisip;
- contaminarea bacteriană;

Apele contaminate nu numai că pot provoca disconfort în utilizare, ci reprezintă, de asemenea, o amenințare gravă la adresa sănătății umane, prin urmare, sistemele de purificare a apei pentru o cabana ar trebui să cuprindă cel puțin câteva filtre:

- un filtru grosier de apă (îndepărtarea nisipului și a ruginei);
- filtru de apă de înmuiere (reducerea durității apei);
- Filtru fin (îndepărtarea nitraților, a produselor petroliere și a metalelor grele);
- Filtru de dezinfectare a apei (îndepărtarea bacteriilor și a virușilor)

 

Experții companiei FILTRE.MD vă vor ajuta să vă rezolvați toate problemele legate de apa poluată și veți alege în mod competent echipamentul adecvat pentru purificarea apei în casa dumneavoastră.

 

Serviciul pentru clienți al FILTRE.MD realizează instalarea și întreținerea ulterioară a filtrelor de apă în casa dvs.

 

Cererile de consultare și selecție a echipamentelor se efectuează prin telefon +373 79877706