Notice: Undefined index: industrial in /home/u331733/magazin-filtre.md/html/catalog/controller/blog/article.php on line 24 FILTRUL BACTERICID CU OSMOZA INVERSA ATLAS FILTRI OASIS DP-F SANIC PUMP-UV

FILTRUL BACTERICID CU OSMOZA INVERSA ATLAS FILTRI OASIS DP-F SANIC PUMP-UVIn prezent, dintre toate filtre pentru apa, disponibile pe piata sistemelor de curatare a apei in Moldova, unul din cele mai efective si avantajoase filtre este filtrul de osmoza inversa. Cu sistemul dat nu se poate compara niciun alt filtru cu nivelul de filtrare a apei de la robinet. Osmoza inversa asigura nu doar curatarea apei de impuritati mecanice, precum namolul, nisipul, rugina, murdaria acumulata in tevi, ci si curata apa de saruri, facand apa moale si placuta la gust. 


Merita de mentinut, ca chiar cel mai simplu si calitativ filtru nu poate elimina din apa toate sarurile, daca in complectatia filtrului dat nu este inclusa membrana de osmoza inversa. Anume acest element al filtrelor italiene cu osmoza inversa in Chisinau efectueaza purificare a apei la nivel molecular, eliminand cele mai mici particule de saruri si redand apei din robinet proprietatile apei de la izvor. Membrana din pelicula fina, celulele careia sunt egale ca marime de moleculele apei, ce permite retinerea moleculelor tuturor substantelor daunatoare, care sunt mai mari decat moleculele de apa.


Datorita implementarii in producere a filtrelor cu tehnologie unica MICROBAN, compania italiana ATLAS FILTRI a lansat o linie noua de filtre pentru apa bactericide SANIC. Unul dintre cele mai cautate filtre din linia SANIC a devenit filtrul bactericid cu osmoza inversa ATLAS FILTRI OASIS DP-F SANIC PUMP-UV. Nu doar cartuse de schimb, ci si vasele filtrului dat sunt produse cu folosirea de argint, ce sporeste protectia antibacteriana de cateva ori.


Filtrele pentru apa cu osmoza inversa in Moldova, ca si toata linia de filtre ATLAS FILTRI, s-au recomandat foarte bine nu doar in Italia, ci si in multe tari europene. Filtrele din Italia ATLAS FILTRI au capatat autoritate si in Moldova, datorita pretului accesibil si numeroaselor recenzii pozitive. Compania FILTRE.MD este distribuitor oficial al brandului ATLAS FILTRI in Moldova. Noi putem oferi nu doar preturi avantajoase si produs calitativ, ci si deservire tehnica.


De a cumpara filtre de osmoza inversa in Chisinau puteti la magazin online MAGAZIN-FILTRE.MD  sau in magazin de filtre FILTRE.MD la adresa Chisinau, str. Grigore Vieru 16.


Daca aveti intrebari, plasati o cerere online si managerii nostri vor lua legatura cu dvs., pentru a va oferi o consultatie deplina si de a raspunde la toate intrebarile. Dar, echipa calificata a departamentului tehnic in termeni scurti va organiza livrarea acasa a filtrului sub chiuveta ales de dvs. si va efectua montarea filtrului in bucatarie. Instalarea si schimbarea ulterioara a cartuselor de filtrare se realizeaza gratuit, deoarece voi achitati doar pentru elemente de schimb.