Notice: Undefined index: industrial in /home/u331733/magazin-filtre.md/html/catalog/controller/blog/article.php on line 24 FILTRE SANIC SI TEHNOLOGIA ANTIBACTERIANA MICROBAN

FILTRE SANIC SI TEHNOLOGIA ANTIBACTERIANA MICROBANCa rezultat al cercetării științifice interesante, ATLAS FILTRI a lansat o serie de filtre de apă antibacteriene brevetate SANIC. Tehnologia MICROBAN, datorită căreia a fost posibilă fabricarea de baloane de filtrare și cartușe pentru aceasta, cu adăugarea de argint, ne-a permis să creăm un produs unic care a câștigat imediat atenția publicului și, după un timp, a devenit unul dintre favoritele pe piața filtrelor de apă.

 

Linia de filtre bactericide pentru apă include:

-Retorte cu adaos de argint 10 inci ATLAS FILTRI DP-10 MONO SANIC

- Cartușe antibacteriene înlocuibile ATLAS FILTRI SANIC cu adăugarea de argint 10 inch și 20 inchi BIG BLUE

- sistem de osmoză inversă ATLAS FILTRI Oasis DP-F SANIC PUMP-UV cu adăugarea de lămpi de argint și ultraviolet.

 

Colaborarea firmei ATLAS FILTRI cu compania MICROBAN, lider în domeniul tehnologiilor antibacteriene, a dus la apariția pe piață a unei osmoză inversă bactericidă, cu șapte pași, unică. Tehnologia MICROBAN se bazează pe proprietatea bactericidă a argintului. Retorte de osmoză inversă ATLAS FILTRI Oasis DP-F SANIC PUMP-UV se fac cu adăugarea de argint. Astfel, nu numai cartușul de filtrare, ci și suprafața baloanelor de filtrare, care este în contact cu apa, are un efect bactericid puternic, asigurând siguranța și puritatea apei filtrată. Orice bacterie care vine în contact cu suprafața filtrului sau cu un cartuș de filtru moare.

 

Inversează osmoză în șapte etape ATLAS FILTRI Oasis DP-F SANIC PUMP-UV cu pompa si lampa UV incluse, este cea mai avansata solutie in domeniul tehnologiilor moderne de filtrare a apei. Prețul accesibil și performanțele de înaltă calitate ale filtrelor îl fac unul dintre cei mai importanți vânzători din clasa LUXURY pentru filtrul de osmoză inversă.

 

Acum, osmoza bactericidă în șapte etape ATLAS FILTRI este disponibilă în Moldova. Distribuitorul oficial al ATLAS FILTRI în Moldova - compania LUMEA FILTRELOR SRL si magazine online MAGAZIN-FILTRE.MD va face plăcere să vă ofere consultanță specialiștilor cu înaltă calificare în vânzarea, instalarea și întreținerea unui filtru de apă germicidă de la ATLAS FILTRI. Instalarea sistemului este gratuită. Garanția producătorului.

 

SECRETE DE PRODUCTIE SI TEHNOLOGIE ATLAS FILTRI

Sediul principal al ATLAS FILTRI este situat în orașul Limena. Există o continuă activitate de îmbunătățire a unui produs existent și de generare de idei noi pentru produse noi. Multe departamente și activitatea internă a laboratorului de specialitate a companiei pentru un singur scop - de a produce filtre de apă ATLAS FILTRI de înaltă calitate, ușor de utilizat și eficiente de mulți ani.


Producția ATLAS FILTRI este una dintre cele mai înaltă tehnologie din Europa. Tehnologiile avansate, cooperarea cu institutele internaționale de cercetare și echipamentele tehnologice moderne de producție permit producerea de filtre de apă în mod semi-automat. Forme de înaltă calitate și echipament avansat fac baloanele pentru filtre de apă de cea mai bună calitate. Perla ATLAS FILTRI este retorte de mare care rezistă ciocanului cu apă până la 25 atmosfere. Conectare unică între baloane în filtre în trei etape  pentru apă și baloane cu argint adăugat - este, de asemenea, rezultatul execuției high-tech a proiectelor inovatoare ATLAS FILTRI.