Notice: Undefined index: industrial in /home/u331733/magazin-filtre.md/html/catalog/controller/blog/article.php on line 24 FILTRELE PENTRU APA PHYTO FILTERS pH+

FILTRELE PENTRU APA PHYTO FILTERS pH+La ziua de azi, există o selecție uriașă de filtre cu alcanizare a apei cu un efect de mineralizare. Una din ultimele elaborări ale companiei PHYTO FILTERS este linia unică a filtrelor de apă cu alcanizare PHYTO FILTERS pH+. Acum și voi puteți achiziționa oricare dintre aparatele de filtrare, alcanizare și ionizare a apei PHYTO FILTERS pH+, începând cu ulcioare cu mineralizatoare și terminând cu sistemul alcalin cu osmoză inversă FF OSMOS 8 pH+, care se instalează sub chiuvetă, direct în bucătăria Dumneavoastră.

Filtrele pentru apă PHYTO FILTERS din seria pH+nu numai că asigură înmuierea și curățirea apei de impurități adverse, dar are o influență pozitivă asupra calităților ei gustative.

Elementele de filtru înlocuibile conțin un amestec unic de ingrediente PHYTOMIX care intensifică efectul de saturație al apei: pH+ (alcalinizare), Mg+ (saturare cu magneziu), ORP+ (Potențial de Recuperare Oxidativ).

Tehnologia specială PHYTOMIX îmbunătățește proprietățile apei de la robinet, făcând-o gustoasă și potrivită pentru pregătirea bucatelor și băuturilor calde și reci. Alcalinizarea și saturarea apei cu microelemente are efecte benefice asupra organismului uman, ajută la eliminarea toxinelor, tonifică corpul.

În concluzie, primiți apa potabilă alcalină, care este utilă pentru întreaga familie. Apa potabilă alcanizată aceasta este, probabil, cel mai simplu lucru, pe care îl poate face orice om, pentru a-și restabili sau păstra sănătatea.

Costul unor astfel de filtru este accesibil pentru orice consumator, ceea ce permite ca achiziționarea filtrului de apă cu alcanizare să fie cea mai bună investiție în sănătate, mărind considerabil calitatea vieții Dumneavoastră!