Notice: Undefined index: industrial in /home/u331733/magazin-filtre.md/html/catalog/controller/blog/article.php on line 24 FILTRE ITALIENE ATLAS FILTRI

FILTRE ITALIENE ATLAS FILTRIAveti nevoie de filtru calitativ pentru apa? Aveti grija de sanatatea dvs. si modul activ de viata al familiei voastre? Noi va putem ajuta! Experienta acumulata de-a lungul anilor in domeniul filtrarii apei, specialisti calificati, cat si sortimentul larg filtrelor pentru apa, totul acesta fac compania FILTRE.MD sa fie un ajutor de incredere la solutionarea problemelor legate de purificarea apei.

Compania FILTRE.MD activeaza de aproape 20 de ani, iar din 2008 este distribuitor oficial de filtre italiene pentru apa ATLAS FILTRI. De aceea magazin de filtre pentru apa in Moldova FILTRE.MD in prezent – este retea mare, reprezentarea a numeroaselor branduri, personal calificat si placut, care este gata sa raspunde la toate intrebarile, cat si disponibilitatea tuturor produselor in depozite.

Peste 10 ani de colaborare cu compania italiana ATLAS FILTRI, calitatea inalta a produselor si serviciilor, atentie speciala la detalii, design unic de productie, cat si folosirea tehnologiilor inovatoare avansate – aceasta a facut FILTRE.MD sa fie cel mai bun ghid la alegerea filtrului pentru casa sau apartament. Dvs. puteti sa luati la cunostinta cu sortimentul companiei si cu filtre de ATLAS FILTRI in intr-unul din magazine de filtre italiene in Chisinau FILTRE.MD, sau in magazinul de firma al companiei, unde special pentru dvs. au fost instalate standuri demonstrative cu filtre de diverse tipuri.


La noi veti gasi:

filtre de curatare mecanica,

filtre de productivitate imbunatatita Big Blue,

filtre de auto-curatare,

filtre de osmoza inversa pentru apa.


De asemenea, in sortimentul companiei mereu sunt disponibile toate elemente de schimb pentru orice filtre si sisteme de purificarea a apei de la ATLAS FILTRI. Dar, pentru a afla despre productie mai mult, cat si de a primi consultatie din partea specialistilor sau de a comanda montarea, dvs. puteti apela la numarul de telefon +373 79877704 sau vizita magazinul nostru de firma FILTRE.MD de a cumpara filtre pentru apa in magazin in Moldova la adresa Grigore Vieru 16.


Deja sute de familii se folosesc filtre italiene sigure si calitative, uitand pentru totdeauna de problemele apei poluate in apartament sau casa. Toate produsele sunt insotite de garantie si deservire tehnica. Toata productie ATLAS FILTRI au primit certificate de calitate internationale in institutele de cercetare din Europa, ce inseamna calitate, siguranta europeana si tehnologii moderne.


Filtrele de apă ATLAS FILTRI sunt certificate produse de înaltă calitate. Pedantry, îngrijirea detaliilor și atenția acordată fiecărei dezvoltări ATLAS FILTRI face ca produsele să fie nu numai unice, ci și să vă mențină standardele înalte de calitate ale acestor produse.


 Filtrele de apă ATLAS FILTRI îndeplinesc standardele internaționale precum:


 - Certificarea sanitară a ACS (Franța) și AAC (Rusia)


- Certificare Certmark pentru WATERMARK (Australia), în domeniul siguranței și calității materialelor utilizate în filtrele de apă ATLAS FILTRI


- certificarea IAPMO R & T pentru standardele NSF / ANSI 42 și 61 (SUA și Canada)


Calitatea și siguranța filtrelor de apă sunt principala atenție a dezvoltării unui produs de către compania italiană ATLAS FILTRI. Acum aveți o mare oportunitate de a achiziționa aceste filtre de apă în Moldova. 


Distribuitor oficial al ATLAS FILTRI Moldova - LUMEA FILTROLOR SRL si magazine online MAGAZIN-FILTRE.MD vă va oferi cea mai buna gama de modele de filtre de apă italiene certificate, precum și să ofere de înaltă calitate garanție și întreținere post-garanție a acestor filtre.