Notice: Undefined index: industrial in /home/u331733/magazin-filtre.md/html/catalog/controller/blog/article.php on line 24 DEZVOLTAREA FILTRELOR DE APA IN R. MOLDOVA

DEZVOLTAREA FILTRELOR DE APA IN R. MOLDOVASolicitarea in masa a consumatorului, in domeniul vast precum este filtrarea  apei in  Moldova, comparativ a inceput recent. Avand in vedere ca filtrele pentru apa in intreaga lume erau foarte solicitate si folosite aproape in fiecare locuinta in Modova, inca 20 ani in urma, sistemele stationare pentru purificarea apei si chiar a filtrelor-ulcior, puteau fi intilnite destul de rar acasa. Cultura de filtrare si asanare a apei, patrundea ferm in fiecare familie, bucurind oamenii cu un gust placut al apei,  care se consuma nu numai in scop de hidratare, dar si la prepararea bauturilor fierbinti  si la prepararea bucatelor.Compania FILTRE.MD  a luat nastere cu mult inainte de cresterea si dezvoltarea culturii de purificare a apei in Moldova, de aceea de-a lungul anilor , ea a realizat nu numai producerea filtrelor dar a contribuit considerabil la dezvoltarea culturii purificarii si imbogatirii continutilui apei de consum in Moldova!

Luind cunostinta cu cea mai eficienta si mai populara metoda de purificare a apei - filtrul ulcior, si apreciind cu recunostinta rezultatul  benefic nu numai asupra starii generale,, dar si, clar, asupra sanatatii mebrilor familiei, s-a remarcat un interes sporit a oamenilor catre un spectru mai larg de filtreu. Astfel au inceput sa devina tot mai populare si filtrele de masa, precum si filtrele cu flux continuu sub chiuveta. Acestea din urma prezentau rezultate remarcabile in eliberarea apei de reziduuri de clor, mirosului  si gustului neplacute, eliminind din apa impurutatile mecanice ca rugina, nisipul, mal, murdarii de diverse origini din conductele  de apa.

 Eficienta de purificare a filtrelor cu flux continuu sub chiuveta, corespundea tuturor actelor normative si de standartizare impuse , insa apa oricum raminea dura, fiindca procesul de purificare doar ii scadea nivelul de duritate dar nu-l inlatura complet. Treptat in familii, au inceput sa-si faca loc filtrele cu osmoza inversa, care aveau atit capcitati de inlaturare a apei a impuritatilor mecanice cit si de eradicare totala a duritatii ei. Dupa trecerea  prin sistemul de osmoza inversa apa deviune moale si placua la gust, preluind calitati de prospetime si vigoare, iar mincarea si bauturile, preparate pe baza acestei ape, poseda calitati imbietoare ale gustului si mirosului lor. Astfel filtrele de osmoza inversa isi faceau teren vertiginos, preluand popularitatea  nu numai celor enumerate mai sus,  dar si datorita costului extrem de mic de filtrare , indicind pentru un litru de apa 0.07 lei, in timp ce un litru de apa tip imbuteliat atinge uneori un cost de circa 3 lei.

Cercetarile continue a calitatii si compozitiei apei in Republica Moldova, impuneau cereri si scopuri tot mai mari. Este consemnat, ca compozitia si calitatea apei in r. Moldova difera foarte mult fata de apa de larg consum de peste hotare, deaceea  filtrele de import, nu erau capabile sa ofere un nivel optim ai indicilor de duritate. Tot mai mult si mai mult se inmulteau starile in care filtrele de import nu faceau fata nivelului cerut de curatare, aceasta ducind la necesitatea de cercetarea mai profunda a starii date si la petrecerea unui anumit sir de activitati indreptate spre formarea unui proces propriu de producer a filtrelor in Moldova. Aceasta fiind realizat de brend-urile populare ca FITO FILTRU si APA NOUA, filtrele si cartusele de schimb ale carora corespundeau nivelului cerut de calitatea si compozitiei apei din Moldova.

Experienta de-a lungul anilor, precum si comunicarea permanenta cu clientii si analiza profunda a necesitatilor consumatorilor, permit firmei FILTRE.MD cu exactitate sa structureze consumatorii, conform scopurilo, necesitatilor si a altor laturi umane.

Ca urmare, spre exemplu un anumit grup de consumatori prefera sa consume apa nu numai dupa inlaturarea impuritatilor nocive si a duritatii apei, dar si saturarea ei cu minerale naturale, precum si calitati curative si de tratament.

Destinand consumatorilor ce prefera apa imbogatita, compania elaboreaza o gama larga a fitrelor de apa cu capacitati auxiliare cu grad ridicat al elementelor de   mineralizare. Aceasta fiind un titru de baza a Filtrelor FITO FILTER cu sunghit - un mineral natural exceptional, care ofera o purificare crescuta si o structurare a apei, conferind apei calitati curative si o prospetime naturala. Nu este de ignorat unul din cele mai recunoscute brend-uri de filtre-ulcior - "Cistaia Linia", in componenta careia intra un alt mineral cu calitati exceptonale- cremenele. O alta gama care a luat inceput in ultimele cercetari contempotane, elaborarea careea a luat in calcul tehnologiile cele mai de performanta cu utilizarea ingredientelor de import patentate, este gama de filtre cu capacitate de alcalinizare a filtrelor de apa PHYTO FILTERS pH+.

Sortimentul filtrelor pH+ este suficient de variat, care incepe cu filtrele tip ulcior si se sfirseste cu sistemele de osmoza inversa pH+, care au cucerit increderea si recenzii pozitive in masa a populatiei mult mai mult decat s-a presupus initial.

Parerile pozitive in crestere precum marirea cererii de consum a oamenilor au stimulat compania noastra la crestere si a se dezvoltare. Cooperind cu liderii mondiali in producerea de filtrelor de apa, FILTRE.MD a continuat sa largeasca sortimentul, completindu-l cu modele noi de filtre si cu completatii de schimb pentru ele. Asa au aparut filtrele seria SANIC, elaborate conform conform tehnologiei unice antimicrobiene MICROBAN. Filtrele bactericide au inceput sa fie utilizate foarte mult, datorita protectiei suplimentare , fapt datorat nu numai elementelor de schmb, dar si corpurilor filtrante confectionate cu adaos de ARGINT

 Palmaresul de dezvoltare a companiei FILTRE.MD si a filtrelor de apa in Moldova continua, doar lumea contemporana impune cerinte de perfectionare permanenta.. Afara de filtele numeroase de import de brend si de productie proprie , compania are sectie industriala proprie de producere a acestora. Inginerii elaboreaza si dezvolta  concepte de purificare a apei destinate nu numai pentru blocuri de apartamente si case, dar si pentru intreprinderile de productie. Un alt fapt remarcabil al companiei FILTRE.MD este posedarea unui serviciu propriu de livrare, deservire si montare a produselor. Maistri de raspundere a acestor servicii zilnic efectueaza montarea si deservirea sistemelor procurate prin intermediul portalului internet-magazin sau in reteaua proprie de comert ale filtrelor in Moldova FILTRE.MD.

Experienta si cunostintele de neevaluat, calitea inalta a produselor si serviciilor prestate, utilizarea in productie a filtrelor de apa a tehnologiilor noi, a materialelor de exceptie, axarea continua pe atingerea scopurilor propuse, precum si a dorintei nespuse de a aduce in fiecare casa bucuria - toate aceste reprezinta о componenta inseparabila a activitatii noastre de zi cu zi!